Henk Markus stopt bij restaurant Het Ambacht

Heerenveen, 3 juli 2017.

Henk Markus stopt bij restaurant Het Ambacht.

Na vele jaren in de horeca te hebben gewerkt, waarvan de laatste 5 jaar als Chef-kok bij restaurant Het Ambacht te Heerenveen, gaat hij iets nieuws doen. Hij start vanaf september als praktijk expert bij het Friesland College. Hier kan hij zowel zijn ervaring als kok, maar ook het begeleiden van jongeren naar goed vakmanschap uitstekend combineren. Met name zijn periode bij Het Ambacht heeft de heer Markus veel aan begeleiding van jongeren gedaan. Eén van de pijlers van dit restaurant.

De  heer Markus zal in de maand juli als gast kok werken in o.a.  restaurant Tjaarda te Oranjewoud. Het Ambacht wenst Henk Markus veel succes en plezier in zijn nieuwe functie toe.

Restaurant Het Ambacht gaat nu verder met Nick Twickler als nieuwe chef, hij heeft de afgelopen jaren een goede basis gelegd om nu vol vertrouwen de rol van Chef-Kok invulling te geven. Met een nieuwe en jeugdige chef zal het Ambacht zich verder blijven ontwikkelen en de gasten blijven verrassen met eigentijdse en lokale gerechten.

Directie en medewerkers Het Ambacht